CurryRed

KyllingCurry med spinat!!

Digg digg digg 🙂 Har kokkedilla om dagen – og elsker alt mulig som har masse krydder i seg.

Denne gryteretten er enkel å lage, blir bare litt kutting av diverse grønnsaker! Porsjonen holder til fire stk!

Se på alt dette sunne digge fargerike….:

CurryRed

 

Curry1Red

  • 2 ss rapsolje
  • 1 rødløk, hakket
  • 3 fedd hvitløk, hakket
  • 1 ss hakket fersk ingefær
  • 1 rød chili, hakket
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts malt koriander
  • ½ ts gurkemeie
  • 1 ts + vanlig karripulver
  • 1/2 ts cayenne
  • 500 g kyllingfilet, i strimler
  • 200 g sopp
  • 2ts salt
  • 1 boks tomater, hakket
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 1/2 dl kyllingkraft (terninger og vann)
  • 200 g fersk spinat
  • Frisk koriander, hakket
  • 1 lime
  • Sort pepper
  • Ris og salat til servering, evt hvitløksbrød

Curry2

Varm olje i en gryte over middels høy varme. Ha i løken og la det frese et par minutter. Tilsett hvitløk, chili og ingefær. La det frese med i ca. 1 minutt før du tilsetter alle krydder. Rør til det begynner å dufte, ca et minutt. Ha i soppen, kyllingkjøtt og salt og bland godt, slik at alt blir dekket av krydderblandingen. Tilsett tomater, kyllingbuljong og kokosmelk og kok opp. Reduser varmen og la småkoke i ca 10 minutter. Rør i spinatbladene til de faller sammen. Tilsett hakket koriander og smak til med pepper, salt og eventuell mer chili.

Server med salat og nanbrød/hvitløksbrød!

Curry3Red

ENJOY 🙂 🙂

Hana Opsahl • 25. april 2017


Previous Post

Next Post