Eplekake med egne hageepler

Oppskriften på en rask eplekake – men eller uten egne hageepler 🙂

Alltid drømt å kunne plukke epler fra egen hage – og nå er det realitet. Litt syrlige, akkurat slik jeg liker dem. Passer da ekstra godt til eplekake og med kanel og sukker over seg!


Oppskriften lyder følgende:
Sett ovnen på 180 grader.

3egg
2dl sukker
100g smør
1,5dl melk
200g mel
2,5 ts bakepulver
4 epler ca
2ts kanel / eller bare å drøsse på
2-3 ss sukker ca

Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret. Bland smør og melk i eggedosisen. Bland i mel og bakepulver. Hell røren i en rund form på 24cm. Legg eplebåtene i og strø over kanel og sukker.
Stekes i ovnen på 180 grader i 35-40min.
Digg varm med vaniljeis til 🙂

Håper det smaker 🙂

Hana Alendar • 25. september 2019


Previous Post

Next Post