0

Om oss

img_4972HanaStyle ble etablert oktober 2014, og har siden hatt som mål å kreativt bidra til å skape harmoniske, innbydende og delikate stylinger både ved boligsalg og offentlige prosjekter. HanaStyle drives av Hana Opsahl, 32år gammel og lidenskapelig opptatt av både interiør og design. Elsker å være kreativ og bruke interiør på nye måter. Det å ha det fint rundt seg er med på å skape god stemning og trivsel innendørs – om det gjelder hjemme eller på jobb.

Vær kreativ med maling!
 Som forbruker,  forhandler og International Fargeekspert for Pure&Original Paint, har jeg god erfaring med hvordan maling er med å bidrar enormt i å endre uttrykket i et rom eller bolig. Pure&Original`s supermatte farger gir deg muligheten til å skape det uttrykket du ønsker,alt ettersom hvilken type du velger. Alt fra helt reine og slette uttrykk til strøk på kryss og tvers som skaper spennende og rått uttrykk som kan minne om mur og betong! Denne malingen gir en unik matthet som skaper dybde og gir et spesielt liv til det som males, alt fra vegger til møbler! Her gjelder det å være kreativ med penselen – så klikk deg gjerne inn på nettbutikken i høre hjørnet på hovedmenyen – Shop.HanaStyle.no

Boligstyling ved salg
Boligstyling i forbindelse med salg er stadig mer populært og svært god hjelp til å få flere kjøpere på visning. Det gir muligheten til å øke salgsverdien og dermed redusere omsetningstiden.

Presentasjonen ved et boligsalg er avgjørende og handler om et godt førsteinntrykk og et ønske om å bo i den aktuelle boligen. Ved boligstyling vil man nøytralisere boligen slik at den appellerer til flest mulig potensielle kjøpere. Etter boligstyling skal boligen fremstå som større, lysere, luftigere og mer delikat. Å vise boligen fra sin aller beste side er avgjørende for at kjøper kan visualisere seg i din bolig. Jo flere interesserte kjøpere jo bedre er det for selger- og veien fra visning til salg blir kortere!!

Interiørveiledning
Riktig interiørveiledning er med på å bidra til å se hvilke potensiale som ligger i boligen. Noen ganger er det bare små grep som skal til for å fornye et rom eller selve boligen. Et sideblikk utenifra kan være nok til å tilføre det lille ekstra til interiøret slik at det skapes en helhet.
Årets instagrammer 2015, kåret av interiørmagasinet boligpluss

Noen av netnetomtale:

Studioloft.
Bolig Pluss
Vakre Hjem