0

Pure&Orginal

Vær kreativ med maling!

Som forbruker og forhandler av Pure&Original maling har jeg erfart at maling er med å bidra enormt i å endre uttrykket i et rom eller bolig. Pure&Original`s supermatte farger gir deg muligheten til å skape det uttrykket du ønsker,alt ettersom hvilken type du velger. Alt fra helt reine og slette uttrykk til strøk på kryss og tvers som skaper spennende og rått uttrykk som kan minne om mur og betong! Denne malingen gir en unik matthet som skaper dybde og gir et spesielt liv til det som males, alt fra vegger til møbler! Her gjelder det å være kreativ med penselen!

Håndlaget maling på tradisjonelt vis, i 3 generasjoner

Beliggende i nordlige Flandern, ble Brugge et velstående kommersielt sentrum fra det 12.århundre. Deler av byens sentrum er nå på Unescos verdensarvliste-med kirker, monumenter og fantastiske hus bygget rundt et nettverk av kanaler. Brugge(Belgia) har også flest antall Michelin restaurant stjerner i verden basert på antall innbyggere. Belgia er generelt sett veldig kjent for å ta vare på gamle håndverkstradisjoner. Pure & Original paint er intet unntak! Pure & Original er et Nederlandsk varemerke, men fabrikken har alltid vært i Belgia, drevet av familien Op De Beek.

Fabrikken:

I 1946 åpnet fabrikken dørene, og de første spann med kalkmaling ble produsert. Dette er fabrikken som i dag produserer Pure & Original paint. I 3 generasjoner(70 år) har familien Op De Beek holdt tradisjonene i hevd og produserer fortsatt i dag maling med en stor grad gamle teknikker kombinert helt topp moderne utstyr.

Kompetanse:

Fabrikken har opparbeidet en utrolig kompetanse, og produserer maling og overflater ingen andre er i stand til å kopiere. Kombinasjonen av enorm kunnskap, utstyr og bruk av naturlige råvarer gjør fabrikken helt enestående i sitt slag. Måten de produserer maling på er det flere og flere forbrukere som vil ha i sine hjem. Spennende overflater med historie og fotavtrykk.
Pure & Original forsøker hele tiden finne nye måter å produsere maling på med bruk av mest mulig naturlige råmaterialer. All maling produseres etter høyeste kvalitetskrav, men fortsatt foregår veldig mange av prosessene for hånd. Pure & Original paint er ekte håndverk!

Råvarer:

Alle råvarer blir nøye utvalgt til produksjon av Pure & Original paint. Kalken som brukes i produktene er hentet fra en kalkgruve i Italia. Områdene i Italia disse produktene hentes
fra har den reneste og hviteste kalken som finnes i verden. Fabrikken leverer også kun naturlige fargepigmenter, som gir en helt spesiell dybde og autensitet i fargene.

Fakta

• Mer enn 70 år med håndverksproduksjon
• Unik kompetanse gjennom 3 generasjoner
• Bruker kun de beste råvarer
• Bruker den fineste og reneste kalken i verden
• Unike overflater ingen kan kopiere

Kalkmaling – Pure&Orginal

definisjon-kalkmaling-pureoriginal

Classico

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Classico produktinformasjon 1.2015

 

Fresco

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Fresco produktinformasjon 1.2015

 

Licetto

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Licetto produktinformasjon 1.2016

 

Marrakech Walls

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Marrakech Walls produktinformasjon 1.2015

 

Sealer

pure-original-can01

Sealer produktinformasjon 1.2015