Spinatvafler – LavFoodMap

DSC06051

Vafler med spinat:
oppskriften er fra Lyngstadaernaring.no bare at jeg legger til spinat. Elsker spinat og tanken på hvor sunn den faktisk er. Veldig lett å inkludere den i alt fra vaffiler, pannekaker til smoothie! Tenk så mye mer spennende å servere enn de vanlige, kjedelige grå 😉 Herlig å ta med som niste på jobb og røren kan gjerne ligge i kjøleskap par dager.

Dette trenger du til 2,5 store vaffelplater (6 hjerter):
2 egg
2 ss cottage cheese
0,5 dl laktosefri melk
5 ss havregryn
0,5 ts bakepulver
En klype salt

Slik gjør du:
Bland ingrediensene i en liten bakebolle. Bruk en stavmikser og kjør blandingen glatt. Skru på vaffeljernet. Mens vaffeljernet varmer seg opp, lar du røra svelle (minst 5 minutter, helst 10 min). Ha litt fett i vaffeljernet og stek vaflene til du synes de har nok farge. Smør på godt pålegg og nyt et sunt og godt måltid.

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form] 

Admin • 2. september 2016


Previous Post

Next Post