Fra naturen og inn

stubbiskog
Koselig du stikker innom for å lese 🙂 Bildet er tatt fra skogsturen jeg hadde i forrige uke. En lignende trestubb tok jeg med meg hjem for en god stund tilbake som jeg lot tørke innendørs. Denne fikk stå i 2-3mnd før den var ordentlig tørr til å kunne brukes. Jeg skrelte den først, så lot jeg den tørke.

I starten malte jeg den helt hvit med noe restemaling vi hadde igjen fra hus-fasaden. Aldri vært helt fornøyd med at den har vært så blank, så dette måtte gjøres noe med!!

trestubbforLikte den som hvit også, men det er noe helt unikt å få på den kalkmaling. Denne skulle få bli litt mørkere nå. Valgte en mellom-grå farge denne gangen!

trestubbmalerDette er classico – og man ser ikke hvor matt og flott den blir før etter den har tørket. Viktig å respektere tørketiden her 🙂 Classico er en super matt vanntynnbar akryl basert maling for innvendig bruk, utelukkende bruk av naturlige fargepigmenter, noe som gir en spesiell dybde i fargene. Classico gir et jevnt, rolig fargespill som gir assosiasjoner til fløyel. Malingen er produsert med en stor dose naturlige pigmenter som gjør fargene dype og intense og gir ditt hjem et ekslusivt utseende.

stubb2

SE – supermatt og herlig grå!! I nettbutikken øverst i høyre hjørnet er det mange nydelige grå nyanser å velge imellom, sammen med malekoster og annet tilbehør! Trenger du råd eller idéer er det bare og ta kontakt! 🙂

stubb1-kopiStubben fungerer helt supert som et lite sidebord.

stubb3-kopi

Håper du ble inspirert 🙂 Ha en super kveld!!

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Hana Alendar • 19. oktober 2016


Previous Post

Next Post