Krydderpannekaker – smak av jul

Hei alle sammen og god lørdag!!

Blir ikke så mye tid til blogging om dagen dessverre….tiden flyr og jeg koser meg med ulike HanaStyle prosjekter 🙂 3 hytte prosjekter, litt besvarelser på mail, litt nettbutikk og endel jobb på Folk&Røvere! Desember går unna….

De dagene jeg har litt bedre tid om morgenen passer jeg på å kose meg litt ekstra og lage litt digg. Kom over disse pannekakene med smak av jul jeg bare måtte prøve 🙂

pannekakerred-kopi

Oppskrift:

2-3 egg

125g cottage cheese

1/2dl havregryn

1ts kanel

1ts kardemomme

1ts vaniljesukker

Rikelig revet sitronskall og litt sitronsaft

Bland alle ingrediensene sammen og stek dem i smør eller olje 🙂 Kjempegodt med brunost, syltetøy eller bare melis.

pannekakered1firkant

pannekakejul

Håper det smaker!! Gled en venn eller kollega med å lage ekstra mange… 🙂

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Hana Alendar • 10. desember 2016


Previous Post

Next Post