Litt påskestemning

ENDELIG er påsken her og våren har tittet frem! I dag har jeg og min kjære Stian vært på fjellet og nytt dagen max!! Sol, bål, pinnebrød, pølser, kaffe, sjokolade og godt selskap… bare helt fantastisk.. <3 håper det blir flere slike dager i påska!

Som noen av dere kanskje har sett på insta-story så var det sykt digg å bake sjokoladebiter i deig å grille det! 🙂 Litt for godt men så verdt det 😉

Hjemme er det litt påskestemning så deler noen bilder med dere nedover her. Jeg har fulle dager mandag og tirsdag, så påskeferie med hytteturer resten av uka! Det gledes.

Håper dere får en riktig fin påske og takk for at dere titter innom bloggen 🙂

PåskeEgg

Reiret er laget av mose jeg fant på trærne fra dagens fjelltur og «marmor» egget er hjemmelaget slik vist i forrige innlegg.

REIRRED

PåskeEgg1red

Karse er sådd i brukte eggeskall, og pynter opp flere steder i huset. Her sammen med mose, mine diy marmoregg og mose, i en kråkebolle fra Ment.

StuePåskered

Stuebordet i påske-stil 🙂

Greinred

Greinene fra Magnolia blomsten er i full grønn blomst nå! Passer helt perfekt..

PeanøtterPåske

Nøtte fat i spisetua har også fått besøk av karse-egget 🙂 Tenker dette havner på osteskiva i morgen tidlig!

Til slutte en liten påskepalett:

Påskepalett

Ha en deilig søndagskveld!

Klem fra Hana

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Hana Alendar • 25. mars 2018


Previous Post

Next Post