Et lite tips – for ordens skyld. God helg

Denne uken har gått nokså fort og det nærmer seg helg med stormskritt. Hvilke planer har du? Vi er bedd på tacomiddag i kveld hos min familie. Lørdag er vi bedd på middag hos familien til Stian på dagen og innflyttningsfest/bursdag på kvelden på lørdag. For en helge å glede seg til <3

En god venninne av meg har kjøpt seg ny leilighet så jeg gleder meg til å se hvordan hun har fått det 🙂 Alltid inspirerende å besøke andre syns jeg. Det forteller ofte mye om tenkemåte, levemåte og personlighet. Vi alle har jo våre ulike måter å leve på. Ofte tenker de jeg besøker at jeg kun har et «interiør-rettet» syn når jeg tilnærmer meg andres hjem – og ja jeg har nok ekstra sansen for å se på slike detaljer, men det skal sies at jeg lar meg inspirere av alle mulige interiør/stil-retninger og personligheter. Jeg er åpen og mottagelig for all inspirasjon, dermed behøver ikke stilen til andre ligne min for at jeg skal synes noe om den eller la meg inspirere – det er kanskje tvert imot! 🙂

Derimot er jeg immari glad i systemer – litt mindre glad i rot. Papirer i diverse format er stort sett rot hvis de bare ligger der helt nakne. Jeg liker å kle de i form av noe som passer inn med resten av interiøret, for da kan de nemlig ligge lett tilgjengelig.

Jeg var innom på Søstrene Grene og de har nå gitt ut en ny kolleksjon med fokus på kontor.

perm2

De hadde noen permer i nydelige duse farger. Jeg endte opp med en støvete lilla farge, og kjøpte like greit fire stk.

PermRED

I samme kolleksjon hadde de ukesplanelgger og mye annet som var fengende, som denne kvesseren til hele 2kr. Permene kostet 25kr pr stk. Syns denne vil se mer delikat ut i en hylle enn de standard man får kjøpt på ulike bokhandler eller kontorleverandører. Også er ikke disse dyrere enn at man gidder å investere i slike ellers «kjedelige» ting. De fantes også i tre andre farger. Litt dypere matt lilla, grønn og en en til som jeg ikke husker.

perm3

Har riktignok ikke en flust av hylleplass nå, men det vil komme med tiden, i Gamlehuset 🙂

perm1

Tenker det sikkert er flere som har lyst til å hive seg på å erstatte noen av de stygge regning-permene sine til noen som tar seg litt bedre ut på hylla på kontoret – eller i bokhylla generelt.

Håper du har en fin og rolig helg å se fram til <3

Klem fra meg!

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

 

Hana Alendar • 1. februar 2019


Previous Post

Next Post