0

Tjenester


Hjembesøk:

Farger påvirker oss og har mer å si enn vi tror. De har betydning for både vårt humør og hvor godt vi trives. Om du tenker etter, ville det ikke vært umulig for oss å leve et liv i svart og hvitt. Alt ville ha blitt kjedelig og langtekkelig. Farger spiller en viktig rolle i vårt hverdagsliv og har innflytelse på våre aktiviteter. De påvirker oss både psykisk og fysisk. Det å finne ut av hvilke farger man ønsker for seg og sitt hjem er ikke alltid like enkelt. Etter flere års psykologistudier og mange titalls fargesatte hjem, er jeg alltid klar for å spre enda mer fargeglede.

 


Online fargeveiledning:

Her er det ingen begrensninger hvor du befinner deg i Norges land. De siste tre årene har jeg jobbet ekstremt mye med online fargeveiledning, med alle prosjekter godt vellykket. Du sender meg en mail, forteller gjerne litt om selve prosjektet, så vil du få en god guide på hva jeg trenger videre av informasjon. Veldig enkelt og lett gjennomførbart. Å få maling og verktøy tilsendt er også en praksis hvis kunden velger å male med Pure & Original.

 


Prosjekt:

Jeg har samarbeidet med flere utbyggere med tanke på fargesetting av utleieenheter og nybygg. Er også behjelpelig med med ulike materialvalg og interiør. Tar også på meg oppdrag ifht utstillinger i ulike offentlige forretninger. Gir forslag og styling for mer delikat utseende og mersalg. Gjør evt innkjøp i samråd med oppdragsgiver.

 


Rådgivning ved salg av bolig:

Gjennom PrivatMegleren Lillehammer kommer jeg som stylist hjem til deg med gode råd knyttet til et eiendomssalg. Gode tips etter mange års erfaring på hvordan få boligen din mest mulig representabel før den skal ut på boligmarkedet.

 


SAMARBEIDSPARTNERE:

 


Pure & Original:

Jeg har en fordypning i Pure & Original maling og etter å ha jobbet med disse i over 9år kjenner jeg godt til alle deres farger med naturlige pigmenter. Jeg jobber tett sammen med Pure & Original sin distribusjon på Gjøvik. Med Pure & Original jobber jeg med håndmalte fargeprøver og ordner slik at malingen kan sendes direkte hjem til deg, uansett online veiledning eller hjembesøk. Jeg ordner også med gode pakkepriser for deg!

 


Fargerike:

Ragnvald Moe på Lillehammer er min andre samarbeidspartner. De er en totalleverandør på alt fra gulv, maling, verktøy til malere/håndverkere. Så her er det muligheter for å få hjelp til å sette sammen flere ting for en bra helhet. Vi kan gjerne møtes i butikken eller hjemme hos deg for å legge en fargepalett. Du vil kunne få gode priser og avtaler av oss. Jotun og Fargerike sin egen maling brukes da vi legger paletter her.