Proteinvaffler

Lettvint, sunt og masse proteiner!! Bruker denne oppskriften mye. Deilig etter trening som kveldsmat. Fyller den feks med ost&skinke, litt salat og agurk. God erstatter for brød og fin måte å få i seg litt ekstra proteiner på. Trener fem ganger i uka og ser etter hver eneste mulighet til å kunne putte litt proteiner i kostholdet. Sånn sett er FodMap dietten perfekt ettersom den inneholder massevis av proteiner. Denne oppskriften er FodMap vennlig 🙂

proteinvaffleringrediens

 

Til ca 2-3 plater (like greit å doble med en gang):

2 egg, 2ss cottage cheese (evt mager), 0,5dl laktosefri melk (eat vann), 5ss havregryn, 0,5ts bakepulver og en klype salt! Bruk stavmikser og kjør alt til en glatt røre 🙂

Bytter du ut melk med vann får du enda sprøere vaffler

vaffler

proteinvaffler

Superkjekt som niste til dagen etter!! 🙂

PS: epleskiver på smør&hvitost er så godt!

 

Hana Alendar • 2. november 2016


Previous Post

Next Post

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published / Required fields are marked *