Hva er Pure & Original

Hei og god søndagskveld!

Fortsatt veldig morro og se at så mange stikker innom bloggen for å lese <3 At også flere og flere interesserer seg for Pure&Original og velger å ta kontakt for råd og veiledning er bare fantastisk morro!! Kommer til å legge ut litt ulike prosjektbilder framover. Kalkmalingen kan virkelig brukes på det meste. Alt fra bad til møbler. Tenkte at det kunne være litt kjekt med litt info og historien bak P&O slik at dere forstår litt bakgrunnen for hvorfor nettopp jeg forelsket meg i dette produktet og valgte å bli både ambassadør og forhandler! 🙂 Pure&Original er litt dyrere enn mange andre malingstyper på markedet, og nettopp derfor er historien viktig for å forstå hvilket håndarbeid som ligger bak. Over 170 egne farger og en dobbelt så stor dekkevne som andre tilsvarende produkter på markedet er unikt!

Pure & Original er håndlaget maling på tradisjonelt vis, i 3 generasjoner

Beliggende i nordlige Flandern, ble Brugge et velstående kommersielt sentrum fra det 12. århundre. Deler av byens sentrum er nå på Unescos verdensarvliste – med kirker, monumenter og fantastiske hus bygget rundt et nettverk av kanaler. Brugge(Belgia) har også flest antall Michelin restaurantstjerner i verden basert på antall innbyggere.

bruges-belgium

Belgia er generelt sett veldig kjent for å ta vare på gamle håndverkstradisjoner. Pure & Original paint er intet unntak!

Pure & Original er et Nederlandsk varemerke, men fabrikken har alltid vært i Belgia, drevet av familien Op De Beek. Fabrikken: I 1946 åpnet fabrikken dørene, og de første spann med kalkmaling ble produsert. Dette er fabrikken som i dag produserer Pure & Original paint.
I 3 generasjoner (70 år) har familien Op De Beek holdt tradisjonene i hevd og produserer fortsatt i dag maling med en stor grad gamle teknikker kombinert helt topp moderne utstyr.

po-fabriek04

po-fabriek07-2

 

Fabrikken har opparbeidet en utrolig kompetanse, og produserer maling og overflater ingen andre er i stand til å kopiere. Kombinasjonen av enorm kunnskap, utstyr og bruk av naturlige råvarer gjør fabrikken helt enestående i sitt slag. Måten de produserer maling på er det flere og flere forbrukere som vil ha i sine hjem. Spennende overflater med historie og fotavtrykk.

Pure & Original forsøker hele tiden finne nye måter å produsere maling på med bruk av mest mulig naturlige råmaterialer. All maling produseres etter høyeste kvalitetskrav, men fortsatt foregår veldig mange av prosessene for hånd. Pure & Original paint er ekte håndverk!

po-fabriek08

Alle råvarer blir nøye utvalgt til produksjon av Pure & Original paint. Kalken som brukes i produktene er hentet fra en kalkgruve i Italia. Områdene i Italia disse produktene hentes fra har den reneste og hviteste kalken som finnes i verden. Fabrikken leverer også kun naturlige fargepigmenter, som gir en helt spesiell dybde og autensitet i fargene.

po-fabriek05

po-fabriek10

Den siste Pure & Original har kommet med er Licetto, ultramatt superslitesterk maling, som ikke er laget av kalk, men 100% akryl. Likevel fantastisk rå og kan brukes på alt fra bad til utemøbler!!

En presentasjon av hver enkelt av de ulike typene maling vil jeg presentere i innleggene framover 🙂 Håper du syns det var litt ålreit lesning!

Ønsker alle en super kveld!!!

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Hana Alendar • 6. november 2016


Previous Post

Next Post