Høst

redigerthost1mbElsker at det begynner å bli høst på mange måter. Liker fargene både naturen og interiørbutikkene har å by på! Så mange fine planter å finne i butikkene. Har dessverre ikke starter å beplante noe ute enda siden vi ikke har noe hage enda, men plante litt i potter er også en hyggelig start. Kjøpte en viftelønn, også kalt japansk blodlønn, da jeg falt for den dype høstlige rødfargen på bladene. Den skal stå lunt, så satte den innenfor rekkverket ved inngangen. Den ser ut til å trives bra 🙂 Nyter synet av den sammen med en kaffekopp og nyter de fine solskinnsdagen vi har hatt de siste dagene!

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form] 

Hana Alendar • 19. september 2016


Previous Post

Next Post