Kraftkost!! PS: ny farge på peisen

havregrynpeis1

havregryn havregrynpeisOverskyet og tung dag på himmelen – perfekt kontordag! 🙂

Jobber med siste finish på nettbutikken. Fyr i peisen og havregrøt til frokost! Piffer den opp med litt fiken, kokos, mandler, banan, gresskarkjerner og litt kanel. Skikkelig energi kost og langvarig metthetsfølelse! Anbefales også før trening.

PS: liker godt min nye farge på peisen. Den var noe mørkere før. Nå syns jeg den ikke dominerer så mye. Harmonerer mer til resten av fargene i peisstua. Farger er Ground Pepper, som du finner i nettbutikken min 🙂

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form] 

Hana Alendar • 21. september 2016


Previous Post

Next Post