NYHET – Licetto Ultramatt Super-slitesterk

dsc06726

gyngestol

Bare helt fantastisk å se responsen etter lansering av blogg og nettbutikk! Gjør meg så inderlig glad å se hva mange fantastiske mennesker som finnes der ute og hvor mange som virkelig heier på meg! Gleder meg veldig til fortsettelsen og håper du vil fortsette å besøke bloggen.

Høsten er fort forbi og jeg har passet på å plukke inn litt korn. Syns det er så dekorativt og kan brukes til mye. Er en nydelig farge på det som myker opp ethvert miljø. Gyngestolen på bilde er pusset ned og gitt et nytt til med den fantastiske nyheten LICETTOen ny type maling fra Pure&Original. Fargen heter oyster grey. Nydelig lys grå. Denne har jeg også brukt på nattbordene i soveromsprosjektet skrevet om tidligere i bloggen.

unknown-1 Denne finner dere i nettbutikken i høyre hjørnet øverst på hovedmenyen – Shop.HanaStyle.no

Hva er spesielt med Licetto:

Licetto er en ULTRA matt vanntynnbar maling for innvendig og utvendig bruk. Licetto er ideell for alle overflater men spesielt godt på overflater som skal rengjøres ofte.
Det er ingen annen maling som er mer motstandsdyktig mot smuss enn Licetto, og overflaten er meget lett å rengjøre. Licetto egner seg godt til bruk i alle rom, også rom med ekstrem slitasje som industri, skoler, barnehager, sykehus.

Kan påføres de fleste overflater som betong, gips, mur, tapet, glass, eksisterende maling, ikke-vevd tapet, tak, stoff.
Licetto er enestående på flekkmotstand, ex, kaffe, vin, fett.

Gleder meg til å prøve denne på enda flere flater! Den kan blandes til i alle alle fargene. Send gjerne en mail dersom du har spørsmål om enten fargevalg eller valg av type maling! 🙂

gyngestol3

gyngestol2redigert

Denne fantastiske skapningen begynte å blomstre i dag! Se så nydelig kjernen var! forventet ikke den skulle åpne seg så dette var morro! 🙂

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form] 

 

Hana Alendar • 10. oktober 2016


Previous Post

Next Post