Takk – for at DU titter innom HanaStyle

thankyou

Fantastisk hyggelig at nettopp DU tar deg tid til å være nysgjerrig på bloggen min! Dette er helt ny verden for meg – men gleder meg veldig til å være en del av bloggverden og kunne dele litt mer av meg og det som inspirerer min hverdag. Stor del av bloggen har jeg også lyst til å bruke som inspirasjon for deg til å kunne male og få det unikt hjemme, med Pure&Original. Å ta steget videre til å bli forhandler av P&O og starte nettbutikk føles helt riktig. Håper du også, i lag med meg vil la deg inspirere nå i disse fine høstdager og ta fatt i kosten og male. Det er perfekt tid for forandringer og jeg vil mer enn gjerne være din personlige konsulent og plukke ut farger og uttrykk i ditt hjem. Ta mer enn gjerne kontakt pr mail eller klikk deg direkte inn på www.shop.hanastyle.no øverst i høyre hjørnet på bloggen om du er klar for å shoppe! 🙂

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form] 

Hana Alendar • 6. oktober 2016


Previous Post

Next Post