1

Kalkmaling er ikke bare «effekt maling»

Classico

Veldig mange trur at kalkmaling kun er malingen som gir effekter på veggen. Ofte tenker vi betonglook i det vi hører kalkmaling. Det har seg nemlig slik at kalkmaling også finnes som «vanlig» slett/jevn maling. Classico er en slik kalkmaling og kan blandes i alle våre unike 170 farger!!

Stue1

Classico er en super matt vanntynnbar akryl basert maling for innvendig bruk, utelukkende bruk av naturlige fargepigmenter, noe som gir en spesiell dybde i fargene. Classico er utviklet i henhold til de mest bærekraftige og miljøvennlige teknikker i dag, med utmerket vedheft og fantastisk dekkevne på opptil 12m2 per liter, i forhold til mange andre typer maling som har en halvparten så liten dekkevne.
Classico gir et rolig fargespill som gir assosiasjoner til fløyel. Malingen er produsert med en stor dose naturlige pigmenter som gjør fargene dype og intense og gir ditt hjem et ekslusivt utseende.
Den påføres med samme teknikk som en standard vannbasert vegg maling med rulle, pensel eller høytrykksprøyte. Det anbefales 2 strøk for best resultat.

classico

Noen plater malt med classico.

Å male skap og kommoder som ikke har stor slitasje er superlekkert med Classico! Det får en superfin matthet og dybde: se på dette linskapet fkes:

linskapred

Eller vinballongen spm i utgangspunktet har vært i brunt glass! Pynter opp masse i hvilket som helst rom! 🙂

vinballongmork

Classico brukes på møbler og treverk for å gi det autentiske utseende, matt og levende.

Vær oppmerksom på at malingen ikke er like slitesterk som en oljemaling, men overflaten kan rengjøres med en fuktig klut og et skånsomt vaskemiddel. Unngå aggressive blekningsmidler. Malingen er normalt vaskbar etter 2 uker. Viktig at veggen vaskes skånsomt. For hard vask kan føre til økt glans.

Classico egner seg også meget godt til å bli vasket inn i treverk for å oppnå et gammel og patinert utseende. Her blander du malingen ut med min. 50% vann, vasker så malingen inn i porene i treverket med en fille eller svamp. Overskytende maling vaskes vekk før det tørker.

Mange fine muligheter med Classico! 🙂

Hana Alendar • 14. november 2016


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Ingjerd 2. september 2019 - 05:55

    Hei! Jeg lurer på hvilken farge det er malt med på skapet i tre? Så nydelig farge?!
    Driver og pusser opp, så jeg blir veldig glad for raskt svar??! P.s! Digger bloggen din – så inspirerende???

Comments are closed.