GRATIS frakt ut året i nettbutikken!!

Kjære lesere!

Virkelig gøy å se at flere og flere tar kontakt pr mail og vil handle maling fra meg!! <3 Setter ufattelig stor pris på det og alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått den siste tiden!!!

Derfor ønsker jeg nå å gjøre det enda litt lettere for dere å handle maling fra shop.hanastyle.no og kjører en kampanje på gratis frakt ut året!! Jeg tilbyr alle som vil handle fra min nettbutikk gratis interiør- og fargeveiledning og kjemperask levering!! Er fortsatt igjen noen uker til jul og god tid til å kunne piffe opp hjemmet og få inn noen nye farger fra Pure&Original.

soveromsmtekst-2

 

På bilde over er det malt rett på ferdigplater på vegg med Classico. Nattbordene, krakken og vasen er også malt med Classico. Se før og etter bilder på tidligere post.

Husk at nesten alt kan males og at vi har mange ulike typer maling. Alt fra helt slett/jevn (classico/licetto) maling til effektmaling (fresco/marrakech) som gir spill og liv til veggene. Alle typene er supermatte og vår nye Licetto er i tillegg superslitesterk! Alle typene kan fåes i alle fargene – våre egne unike farger!

dsc07132

Litt soveromsinspirasjon fra Pure&Original malt med Fresco under:

Bildene er lånt fra Pure&Originalpure_original_wls_woonbeurs_sdn_svh_005-2

pure_original_de_potstal__dsc3246

pure_original_de_potstal__dsc3242

 

pure_original_de_potstal_potstal_fresco_castile_foam_april_2013

pure_original_po_wall-hazelnut-butter-verflijn_wls_0313_nadia_sdn_svh_06-3

 

pure_original_wls_woonbeurs_sdn_svh_009

Ønsker alle en superfin søndag 🙂

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Hana Alendar • 13. november 2016


Previous Post

Next Post