SEIN Lysestaker

Så morro å prøve ut litt interiør. Falt sånn for disse lysestakene. Dansk Design fra Excel og kraftig kvalitet. Tung og stødig. Finnes til 1, 2 og 4 lys. Den med fire passer kjempefint som adventsstake også. Ikke for stor og kan brukes på spisebord/stuebord uten at den tar for stor plass 🙂 Man kan også etterbestille mansjettene i de ulike farger slik at man kan bytte på! PERFEKT!!

sein4messingtent

sein4kobber

sein4krom Fargene i bakgrunnen selger jeg selvfølgelig også i nettbutikken! Pure&Original

sein2kobberSein to i kobber!

sein2kromflammesein2messing

SEIN1 er på plass ila uka 🙂

Håper dere liker…. dere finner flere bilder og ellers alt i nettbutikken <3 [contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Hana Alendar • 22. november 2016


Previous Post

Next Post