Fornøyde kunder – gleder mitt hjerte!

Må bare dele litt hyggelige tilbakemeldinger i det siste! Først og fremst er det så mange hyggelige folk som tar kontakt som er mottagelige for både ideer og inspirasjon! Og ikke minst velger å stole på meg og handler fra min nettbutikk! Har fått mange nye prosjekter jeg jobber med i det siste! Alt fra hytter, bad til kjøkken! SUPER-morro!! Kommer til å vise fram litt prosjekter framover..

Først ut er en veldig fornøyd kunde som nettopp har malt stua si, som jeg gjerne vil vise fram 🙂

frescokundesteelbMalingen som er brukt over er Fresco, 100% mineralsk maling som blandes ut med vann og males på kryss og tvers… Kunden ønsket litt mer liv i rommet og liker godt blått så valgte denne fargen i Steel Blue, som dere finner i nettbutikken. HUSK FRI FRAKT UT ÅRET!! 🙂

Anbefalt blanding av Fresco er en konsistens som lett yoghurt, eller ca 20% vann. Jo mer man blander ut utover det jo men effekter vil man få! Veldig viktig å respektere tørketiden mellom lagene!!

frescokundesteelblue1Veggen fortsetter videre mot trappeoppgangen 🙂

Bildene under er tatt på kvelden

kundefrescosteelblue

frescosteelblue2

Tusen takk for at jeg fikk dele bildene dine Julie og SÅ glad du ble fornøyd og at du syns stua di fikk litt mer personlighet som du selv sa !! 🙂 Ønsker alle en super onsdag

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Hana Alendar • 23. november 2016


Previous Post

Next Post