Black Smoke Licetto – malt på spisebord

Kjære lesere

Ser at det er endel innom bloggen hver dag – og det er så utrolig koselig! Har hatt en liten pause fra blogg i jula. Har jobbet masse og hatt superspennende prosjekter, men også fått slappet av litt mellom slagene 🙂 Håper julen har vært fantastisk for alle dere der ute også!!

Morro å se forespørsler strømmer på, og flere og flere har lyst til å kaste seg ut i maleprosjekter framover. Husk – alt kan males! 🙂 Det er det som er så fantastisk morro.

Jeg har fått noen bilder fra en kunde som har malt sitt spisebord i Licetto, den nye ultramatte malingen vår som er ekstra slitesterk! Hun har først pusset det nå, så malt det. Resultatet ble helt fantastisk og jeg har fått lov til å dele bildene hennes her på bloggen 🙂

camillablacksmokelicetto-kopi

Nydelig borddekking i tillegg 🙂

camillablacksmokelicetto4

Se hvor matt og flott overflaten er!! Nydelig!

camillablacksmokelicetto5

Foto: Camilla Aasen Mæland

Fantastisk vakkert Camilla, tusen takk for bildene! Håper flere vil la seg inspirere til å male 🙂

PS: kommer mange prosjekter jeg har holdt på med på bloggen framover – gled dere!!!

Ha en super torsdag 🙂

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Hana Alendar • 5. januar 2017


Previous Post

Next Post