Spinatpannekaker

Her kommer en av mine absolutte favoritter, og denne oppskriften lages minst en gang i uka! 🙂 Supersunt og man kan likesågreit doble oppskiften å lage 10-12 stk med en gang. Gode som frokost, takeaway og ikke minst fulle av spinat som gir god energi både før og etter trening!

SpinatpannekakerRed

Jeg er så heldig og har endel tid hjemme, ettersom jeg kan regulere arbeidstiden selv. Noen gode fordeler ved å drive for seg selv 🙂 Likevel vil jeg si disse tar omtrent 3-4minutter å lage og man trenger ikke steke alt på en gang heller, røren holder seg fint i kjøleskap par dager!

Spinatpannekaker1

For de som kjenner meg vet at jeg ELSKER meierismør og gulost, så disse er fylt med nettopp dette! Her har jeg rullet og kuttet de i små biter, og på denne måten kan man fint variere innholdet og servere som tapas! Hva med kremost og laks eller spekeskinke. Jeg digger de med muggost og syltetøy også!! :))

Oppskriften er som følgende: (husk å doble hvis man skal ha over 5-6stk)

2egg

1,5dl havregryn (glutenfri)

1dl speltmel / sammalt hvete fin / havremel

2-3dl melk (laktosefri)

3 never fersk spinat

Bland alt og kjør med stavmikser! La røren svelle 5-10min. Stekes gjerne i meierismør for best smak 😉 Hvis du syns de er vanskelige å få utover panna slik at de blir tynne, bruk gjerne en stekespade og dra røren utover.

Spinatpannekaker2

Håper det smaker! PS: for dere som er livredde, siden de ser litt skummelt grønne og sunne ut, blir dere overrasket over smaken! De smaker ikke overveldende spinat eller grønt…. 😉

Spinatpannekaker3

Jeg ELSKER de!! Og håper du også vil gjøre!

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Hana Alendar • 8. februar 2017


Previous Post

Next Post