Prosjekt hytte med Pure&Original Paint

Kjære lese

Det er visst ikke bare og bare å oppdatere blogg i disse dager! Har vært en herlig tid for HanaStyle og til og med i de stille mnd har jeg hatt masse prosjekter. Fra det ene spennende oppdraget til det andre, og fra den ene hyggelige kunden til den andre! Elsker hvert eneste prosjekt på hver sin måte, og setter stor pris på alle som vil handle fra meg og ta i bruk min kompetanse 🙂

Et av mine største prosjekter i vinter har vært en vanvittig hyggelig kunde fra Skeikampen, her nær meg! Det som startet med en liten «opp-piffing» i en hytte til å formere seg til et stort maler/stylingprosjekt på tre hytter. Et godt samarbeid mellom meg, maler, kunde og ikke minst en fantastisk vaktmester jeg ble så glad i! Alt av maling som er brukt er Pure&Original Paint, forhandlet gjennom meg.

Viser dere noen før og etterbilder jeg har samlet og starter i dag med hytte nr 1. Collage er ikke min sterkeste side, men fikk da til noe 😉 Håper dere liker det dere ser.

FondveggFørEtterNortura

Stue i den ene hytta, her kom vi ikke så langt som til å male ledningen før bilde ble tatt, men det er i orden nå 😉 Her har jeg brukt classico på vegg og en farge litt utenom det vanlige, Pralinè men som gikk godt til den mørke brune sofaen og resten av interiøret som jeg valgte ut.

Kjøkken NorturaFøRNÅ

Kjøkken før- og etter. Malt med vår traditional waterbased maling i fargen Elephant Skin og flisene i farge Oyster Grey, som ennå ikke er frontet så mye, men som fint egner seg på kjøkken og ellers fronter som slites mye. Denne er litt mer «glossy» enn malingen vår ellers, men fortsatt flott og kan blandes i alle våre unike farger <3

SoveromNortura

SoveromNortura1

Soverom malt i lys grå, classico, supermatt i farge Wet Sand. Klesskapene malt i en lysere nyanse, mer mot hvitt, i fargen Bone. Soverom på loftet er vist under her, så spiseskrok:

SoveromNorturs2

SpisestueNortura3

TrappFørEtterNortura

Gelenderet er tatt med samme type maling som kjøkkenet, Traditional Waterbased Elephant Skin, mens veggene er i Wet Sand.

NorturaKrokFørEtter

Stue krok over med fargen Wet Sand og fargen Bone i taket. Og badet til slutt nedenfor:

BadFørEtter

Her byttet vi innredning og malte flisene! Stor forskjell –  elsker det lune uttrykket gjort med vår nyeste maling, LICETTO, også fargen Elephant Skin. Merk at her malte vi også taket i samme farge som vegg!! Her er underarbeidet viktig, slik at malingen får god heft.

For de som vil ha en midlertidlig løsning og ikke vil bytte flis på en stund 🙂 MORRO!!!!

Håper det falt i smak. HUSK: FRI FRAKT I NETTBUTIKKEN – www.hanastyle.no

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

 

 

Hana Alendar • 1. mars 2017


Previous Post

Next Post