En hjertelig TAKK

Kjære hver og en av dere!

Må bare si – så mye GOD respons som jeg fikk på dagen jeg blogget om mitt nye kapittel. Masse respons både her på bloggen, instagram og det poppet opp masse meldinger både på tlf og på messenger. Bare støttende gode ord fra alle kanter, ubeskrivelig følelse og en respons jeg ikke hadde forventet. Så TUSEN TAKK, av hele mitt hjerte!

Selv startet jeg påskeferien etter to oppdrag på tirsdagen. To rådgivningstimer gjennom DnB Eiendom, som jeg skal fortsette å være interiørstylist for ut april, for så å gå over å starte å jobbe for Privatmegleren. Dette blir SÅ spennende og de har mange gode prosjekter de vil ha med HanaStyle på. Skal fortelle dere masse senere 🙂

Litt late dager hjemme hos meg- sove lenge, kaffe på senga eller på kjøkkenet som begynner å bli hjemmekoselig. Bordet dere ser her har jeg funnet på loftet i bygget å fått lov av huseier å bruke. Det er malt med Licetto, supermatt og slitesterk maling som jeg kan få blandet i alle fargene ut i fra fargekartet mitt. Mørk grønn og den heter Dark Forest. Nydelig og går veldig godt sammen med grått. Kommer flere bilder etter hvert, liker bare å dele i små doser med litt spenning. Har også fortsatt gratis frakt i nettbutikken så ikke nøl med å ta kontakt hvis du trenger råd og fargeveiledning!

Frokost maisrundstykkerRed

I går laget jeg rundstykker av maismel (maismel kjøpte jeg på utenlandsk butikk). Puslet og tok litt bilder og koste meg. La ut et ligende bilde på `story på instagram og fikk en respons som satte inntrykk på meg: «HERLIG å se deg gjøre det du liker og trives så godt med igjen»……… <3

Vil gjerne dele oppskriften med dere også, da de kan passe inn i påskefrokosten siden de er litt gule i fargen. Ønsker man de enda mer gule kan man jo tilsette litt gurkemeie 🙂

4dl lettmelk

2ts tørrgjær

4ss olje

3,5dl maismel

4,5dl speltmel/havremel/fullkornshvetemel (jeg tok en mix av disse)

1ts salt

Varm melken til den er lunken og hell over gjæren, olje, så alt det tørre. La det heve til dobbel størrelse. Trill så til en pølse og lag 10-12 små rundstykker. La de etterheve på brettet i ca 45 min. Pensle med egg og strø på det du har av frø/korn i skapet. Jeg hadde havrekli og solsikkekjerner

🙂 Stekes ved 225grader i 15-20min.

BolleerRed

Deilig med alt mulig på! Karsen jeg hadde sådd her om dagen passet perfekt på litt smør og gulost!

Runstykker1Red

Tenker det blir en skjærtorsdag med litt vin og deretter en hyttetur i par dager 🙂

GOD PÅSKE – håper dere har funnet roen, kanskje noen også er så heldig å funnet solen……;-)  så titter jeg innom her igjen snart!

Klem fra meg!!

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Hana Alendar • 13. april 2017


Previous Post

Next Post