Sjokolade og blåbærmuffins – litt sunnere

God kveld i stuggun, som vi si i Gudbrandsdal`n

Dette laget jeg i dag tidlig, kl 08.30, vispen i ene hånda og maskaraen i andre hånda…. Altså en blanding av sjokolade og blåbærmuffins…

MuffinssRed

Smashet sammen en muffinsrøre i dag. Våknet i natt og kom på at jeg hadde lyst til å glede et par stykker på jobb i dag. De har stilt opp masse for meg den siste tiden (og ellers såklart) og fortjener en liten glede på en vanlig hverdag, og mye mer enn som så 🙂 Glade ble de hvertfall…. det er det viktigste! <3  Lettvint, godt (har fått tilbakemelding, hehe 😉 og rimelig liten glede!

Blåbærmuffins

Oppskriften lyder som så:

150g romtemperert smør

2 egg

1 ss bakepulver

150g sukker

250g fullkornshvetemel

100g mørk sjokolade 70%

200g frosne blåbær

2ts bakepulver

1,5dl melk

1ts vanijesukker

Pisk sammen smør og sukker til smørkrem. Pisk inn ett og ett egg om gangen. Ha i melk. og deretter de tørre ingrediensene. Rør inn halvparten av sjokoladen og halvparten av blåbærene.

Ha i papirformer, ca 2/3 fulle. Ha i resten av blåbærene og sjokoladebitene på toppen. Stek muffinsene på 180 grader i ca 20 min avhengig av ovn.

NYT!!

Ha en super kveld folkens, snart helg 🙂

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

 

Hana Alendar • 20. april 2017


Previous Post

Next Post