La deg bli inspirert til vårlig forandring!

Våren er her og jeg blir så innmari inspirert til å gjøre forandringer, både hjemme og til å hjelpe dere der ute med både interiør- og fargevalg.

Pure & Original har den siste tiden jobbet med det største og første globale prosjektet til P&O, alt utført i Norge med Dagny Thurmann Moe i spissen som kreativ leder. Med denne samlingen viser vi våre vakre farger, som vanligvis ikke er våre mest kjente eller brukte farger. Men ……., nå er verden klar for å bruke mer farge. Dette prosjektet omfavner fargene våre, ikke en flekk hvitt, sort eller grått. Vi omfavner de røde, grønne, blå og gule fargene. GØY å se Pure & Original vokse og spre seg over hele landet. Jeg veileder også gjerne via mail til fargevalg, det er mye enklere enn du tror 🙂

Her er noen av inspirasjonsbildene fra det store fargerike prosjektet:

image006  Vanvittig lekkert og for de fleste kan det virke som veldig sprekt, men kan ta utgangspunkt i en av fargene og sette de sammen med grått, hvitt, svart  – noe de fleste av oss har!

image003 Digger!

image009  Praliné er en av mine favoritter og som jeg har malt mye med hjemme hos meg. Fargen kan minne og se ut som skinn. LIKER!

IMG_6696Her hjemme hos meg – malte i Licetto, supermatt og slitesterk!!

La deg inspirere og ta gjerne kontakt for råd og veiledning: styling@hanastyle.no

IMG_6786

Naturens vilt lekre farger i vinduskarmen hjemme hos meg! Black smoke er fargen i bakgrunnen.

God søndags kveld <3

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Hana Alendar • 7. mai 2017


Previous Post

Next Post