1

SUPERduper enkel og digg knekkis oppskrift!!

Shallabais fine folk!

Knekkis1Red

Må si jeg digget denne oppskriften ettersom den var så enkel, og lett å smøre ut. Tidligere oppskrifter har vært noe «seigere» masse og endel vanskeligere å fordele jevn, som igjen gjorde at noen av knekkebrødene ble for tykke og ikke sprø nok!

Ingrediensene er som følger:

KnekkisRed

1dl chiafrø

1dl linfrø

1dl sesamfrø

1dl solsikkekjerner

1,5dl gresskarkjerner

1ts salt

1ts fennikkelfrø (om ønskelig)

3dl vann

Hell alle frøene og salt  i en skål sammen med vann, rør godt om og å la det svelle i ca 5min. Smør det hele på en langpanne med en slikkepotte. Hos meg ble det en og en halv langpanne. Setter de likt i ovnen, midt i, på 150 grader, men tar de ut etter ca 15min, og bruker pizzakjærer for å skjære firkanter slik at de blir lettere å dele senere 🙂 Stekes i 1t og 15min – 1t og 30min. Bytt om på brettenes plass i ovnen etter ca halve tiden!

Knekkis2Red

Superdigg med pesto og eggerøre med gressløk,og bla smør, gulost og brokkolispirer!

Håper det faller i smak 🙂

Ha en fin dag – Hanaklem!

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

Hana Alendar • 9. mai 2017


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Eggerøre I Langpanne – HBS-HR

Comments are closed.