Nasjonal Fargeekspert Pure & Original Norge – det er meg! :-)

Nasjonal Fargeekspert Pure & Original Norge – det er min nye tittel 🙂

Mitt første spann med Pure & Original Paint ga veldig mersmak og jeg ble en ivrig kunde som bare elsket hvordan man kunne bruke disse produktene som en tryllestav rundt om i huset.Etter flere år som forbruker fikk jeg en unik mulighet til å kunne være et ansikt utad, en ambassadør, og nå i dag, ansatt som Nasjonal Fargeekspert for Pure & Original.

gdredmini

Spann

Denne nye tittelen innebærer at jeg fra nå av ikke bare vil jobbe med alle som henvender seg til HanaStyle sine kanaler, men også de som henvender seg til Pure & Original Norge og trenger råd- og fargeveiledning. Nettbutikken fortsetter som før, men nå vil målet være å nå ut til enda flere som trenger veiledning til å kunne handle maling fra oss! Jeg vil kunne tilby:

Gratis online fargeveiledning i hele landet

Gratis frakt på alle varer i hele landet

Hele sortimentet tilgjengelig 

Prosjektpriser 

Og en meget rask levering

https://shop.hanastyle.no

Jeg har selv nylig pusset opp en gammel togstasjon med alle typer maling som vi har i vårt sortiment, Classico, Fresco, Marrakech og Licetto 🙂 Viser litt bilder nedenfor!

Stuered

Licetto på dør i fargen black smoke, classico på vegg i samme farge og fresco ved peis i fargen camel 🙂

Kjøkkenred

Kjøkkenskap pusset lett ned, grunnet med omniprime også malt med traditional waterbased  i fargen oyster grey. Vegg malt med classico i fargen earth stone 🙂

Gangred

Gang mali i farger cardinal red classico – en stor favoritt!!!!

Marrakechred

Marrakech veggen min i et kjøkkenhjørne – super kul vegg, hvor man først påfører maling med pensel, så bruker en spesiell sparkel for å lage struktur, for så å pusse den lett ned med fint pussepapir!! Selv om den er 100% mineralsk kan man ha på sieler på den å få den i hvilket som helst rom! Man må da påregne litt mer glans bare.

StueNåred

Og et lite innblikk i stuen fra i sommer.

Gleder meg til å kunne jobbe tettere på enda flere av dere og utvikle meg selv i forhold til både kunnskap og erfaring! Jeg ELSKER å jobbe med dette og satser derfor enda mer tid på dette! Så håper jeg flere vil prøve ut malingen og legge inn ordre hos meg 🙂

Ha en fin kveld!

Stor klem fra Hana

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

 

 

 

 

 

 

Hana Alendar • 9. januar 2018


Previous Post

Next Post