Fresco og Marrakech på «liggende» flater

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!!

Bloggen —> vært så innmari slapt! Desember mnd har vært rolig i seg selv. Tilbringt mye tid sammen med familie, kjæreste og venner. Masse kvalitetstid, god mat og hygge!!<3 Håper dere også har fått mye av det samme og har samlet ny energi for det nye året!

Ikke så altfor mye jobb i desember. En stille tid for meg hos Privatmegleren, samt at alle forespørslene rundt maling vil vente til nyåret. Har derimot fått solgt masse fint på ekstrajobben min hos Libertine – flotteste interiørbutikken! Sjekk de gjerne ut på Instagram, facebook https://www.facebook.com/libertinelillehammer/ eller besøk de om du er i nærheten! Og PS: de sender varer også hvis du finner noe du liker 🙂

NYTT ÅR og NYE MULIGHETER…….Nyttårsforsett? Tja, jobbmessig tenker jeg det må være å spre enda mer info om den flotte malingen jeg jobber med til daglig og kunne besøke enda flere flotte hjem med tips om både interiør & maling, og ikke minst fange opp enda flere der ute som jeg kan veilede over mail. Jeg er vel kanskje den eneste rendyrka nettbutikken i Norge som selger maling på nett og er kun spesialisert på dette! God kommunikasjon, bilder og flotte unike produkter er ikke noe vanskeligere butikk enn noen annen type butikk! Men jeg er såklart avhengig av kundene mine for å kunne fortsette med dette. Mye ekspertise, veiledning og tid på kunder som likevel handler et annet sted – det er trist, og gir utfordringer men såklart noen ganger også forståelig..  SÅ er veldig takknemlig for hver og en av dere som vil støtte opp under og og vil ha nettopp min ekspertise <3

Mange av dere stiller ofte spørsmål om å male med Fresco og Marrakech på «liggende» flater og overflater utsatt for veldig mye vann og slitasje, som bord, benkeplater, dusj. Vi har testet mye, og etterbehandling med trestjerners matt lakk gir en veldig sterk og vannfast overflate. Denne kan vi trygt anbefale til de som ønsker bruke kalkmaling på slike flater. Inntil videre anbefaler vi denne matte lakken, men vi kommer selv med en vannbasert matt lakk som vil erstatte bruken av Tresjerner sin. Denne vil bli lansert i løpet av første del av 2018. Når man benytter en slik lakk over vil det såklart bli litt mer glans i overflaten – men dette må til for å kunne oppnå en slik tøff effekt og samtidig kunne bruke overflaten i det daglige.

Jeg vil i den forbindelse vise dere noen bilder som har blitt tatt og arbeidet utført av B Design Larvik. Helt fantastisk arbeid de har gjort med Fresco og Marrakech på liggende flater. Følg dem på Facebook å bli inspirert du også!! https://www.facebook.com/concretelook/?fref=mentions

Dette syns jeg var helt rått:

FrescoBord1

Bord malt med Fresco

FrescoBord

Fresco

FrecoBord2

Så kommer det litt bilder med bord malt med Marrakech (Les mer om Marrakech inne på blogg kategorien Pure&Original), som da først føres på med pensel som så behandles med en sparelspade og pussepapir i etterkant for en røff effekt!

marrakechbord3

received_2071849706367207

Marrakechbord4

Marrakechbord5

HELT fantastisk kult!! Håper noen av dere der ute vil hive seg på å prøve ut dette! Husk at jeg veileder deg gjerne – styling@hanastyle.no og jeg har FRI frakt i nettbutikken!

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

 

Hana Alendar • 3. januar 2018


Previous Post

Next Post