Mitt sommerhus prosjekt

Kjære lesere <3

Hyggelig at fortsatt noen tar seg tid til å kikke på bloggen. Har ikke vært noe jevnt innom her, men tenker at alle sosiale medier kan ikke oppdateres jevnlig. Man må jo nyte hverdagen og ikke minst sommeren 🙂

Sommeren har vært superherlig og mye av hverdagen har vært utendørs. Jeg har allerede vært på en ferie – besøkt min familie i Bosnia i 10 dager. Presentert min kjæreste for mine foreldre – det ble en kjempesuksess og jeg følte med litt som 16år igjen 😉

Mine foreldre pusser opp et sommerhus til meg, som jeg gleder meg helt vanvittig til å vise dere. Det er et hus etter min farmor og farfar. Et hus ca 20min unna Croatia og havet. Det er totalrenovert med gipsvegger, nytt kjøkken, gulv, fasade, bad osv…. malingen skal jeg få fraktet fra Belgia!! Altså min egen Pure & Original på alle vegger! Gleder meg sykt til det kommer så langt, men mot slutten av oktober er jeg nok langt kommet 🙂 Kommer til å gå i grønntoner.. syns det passer veldig med stedet og jeg får store fine  dører og vinduer hvor man får mye av hagen inn. I hagen har jeg nemlig kirsebær, 4 slag druer, kiwi, mandariner, oliventrær, granatepler osv 🙂

Her kommer det litt bilder fra inne og så langt som prosjektet har kommet:

bosnia3

Dette blir hvor kjøkkenet etterhvert. Tror jeg kunne tenkt med noe i treverk.

bosnia

Stue med dobbeltdør mot gangen. 3meter under taket over det hele :-))

hagebosmia

Trapp fra veranda ned til hagen og druene 🙂

IMG_2594

bosnia5

Dette over blir balkongen med tak over og skygge fra det fantastiske kirsebær treet som er grønt om sommeren og i full hvit blomst på våren!

Fargene jeg har valgt innendørs:

image1 2

Bildet av fargene er ikke det beste men da ser dere sånn ca! De hvite flisene nedenfor er til badet – 60×60, og tenker å male taket i en medium grå farge som skal stå i stil med en gigantflis i samme stil bak dusjen 🙂 Mere bilder kommer etterhvert

fliser

Flisene nedenfor er til verandaen:

fliser1

Dette er så langt vi har kommet.

🙂 Håper du likte å lese!

Klem fra meg

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

Hana Alendar • 13. august 2018


Previous Post

Next Post