NY FREMTID FOR HANASTYLE AS OG PURE & ORIGINAL

Det nærmer seg høsten og jeg har allerede hatt en knall god måned med salg av Pure & Original maling. En blanding av veiledning via mail, endel handel via nettbutikken og endel møter med farge veiledning i butikken på Strandtorget som har ført til store salg. Det er helt tydelig at folk sitter med mange flotte prosjekter der ute og lar seg inspirere av HanaStyle og den flotte malingen jeg har å tilby.

LicettoStol

 

DSC07039

Det som kommer til å bli den store forskjellen fra høsten av i businessen, er at jeg tidligere førte bedriften på Strandtorget under Wakeup Living AS, mens det nå fra september vil gå over til å bli min egen franchise pop-up butikk og videreføres under HanaStyle AS. Dette betyr at jeg vil måtte stå mye mer på egne bein og at det økonomisk vil bli en tøffere business. Jeg vil nå være enda mer avhengig av hver eneste kunde – og kanskje jobbe enda hardere for at alle som oppsøker meg, faktisk også legger inn en ordre hos meg. For dette er nemlig ingen selvfølge og det er mange som kanskje tror at om de får veiledning hos meg vil jeg kunne tjene penger selv om de handler samme malingen i Oslo, dette stemmer dessverre ikke. Jeg er selvstendig og kun salgene som blir gjort hos HanaStyle er de jeg får glede av. Jeg gleder meg enormt – samtidig som det også er nokså skummelt. For at jeg skal kunne fortsette med det jeg ELSKER aller mest – er jeg såklart nødt til å kunne tjene nok penger på dette og kunne leve av det. For dere der ute vil det ikke være noen forskjell sånn utad, men jeg syns vi i dagens verden godt kan vi bevisste over hva, hvem og hvordan. Pure & Original konseptbutikken på Strandtorget er den FØRSTE I VERDEN av sitt slag. Bare dette i seg selv er superkult – og jeg har tatt en sjanse på å satse på dette i håp om å kunne fargelegge mange flotte hjem der ute, og etter mye støtte fra gode kunder og venner som har gjort det mulig <3

Nettbutikken på www.hanastyle.no fortsetter som før og jeg gir gratis farge veiledning til alle kunder som velger å handle hos meg. Butikken på Strandtorget vil være betjent hver torsdag og fredag fra kl 15-18, og hver tredje lørdag. Hvis behovet er der kommer jeg til å utvide disse tidene. Jeg vil selvfølgelig fortsette med at man kan booke veiledningstimer utenom tidene jeg er butikken, både på tlf: 92048575 og styling@hanastyle.no. Jeg tilbyr selvfølgelig også hjemmebesøk hvor jeg har med meg fargeboka og tilpasser farger etter interiør og de ønsker som ellers måtte være i hjemmet. Normalt sett varer en slik befaring mellom 1-2t avhengig av omfang.

Jeg er ufattelig takknemlig for hver og en av dere som bevisst hittil har handlet av HanaStyle, spredd gode ord, delt flotte bilder og kommet tilbake for å handle mer. Jeg håper dette vil fortsette – såklart fordi jeg elsker det jeg gjør og ikke har noe lyst til å gi slipp på dette, men også fordi jeg selger fantastiske produkter som er unike på mange måter. De er supermatte, naturlige, finnes til alle overflater, veldig miljøvennlige, har ekstrem dekkevne, er gode å jobbe med og farge utvalget er unikt.

Håper du vil la deg inspirere til å ta en titt og bli kjent med våre farger, enten du tar personlig kontakt via mail eller for et møte i butikken <3

DSC07330

Jeg skal på en liten ferie nå i slutten av august og starter derfor opp igjen med å være i butikken torsdag 6 september fra kl 15-18.

HÅPER Å SE DEG DER!

STOR KLEM FRA HANA

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Hana Alendar • 23. august 2018


Previous Post

Next Post