0

Helt Strøkent

Team Helt Strøkent består av vår egen interiørstylist og fargeekspert Hana Alendar / HanaStyle AS, team malere / håndverkere fra GBS Malerservice AS og verdens fineste maling fra Pure & Original i fokus.
Vi har slått oss sammen som Team Helt Strøkent for å kunne tilby våre kunder skreddersydde løsninger. Vi har produkter til alle overflater, som belegg, tapet, fliser og maling. I tillegg til Pure & Original har vi alternativ maling. De rå og unike betong flisene fra Raw Stones kan du også finne hos oss og oppleve på vårt showroom.

Vi holder til både på Rambekk 4 på Gjøvik og på Lillehammer (Strandtorget 2.etg). Vi jobber både med store og små prosjekter og stikk gjerne innom oss for en uforpliktet prat, eller send oss en mail: kontakt@heltstrokent.no

Vær kreativ med maling:

Som forbruker og forhandler av Pure&Original maling har jeg erfart at maling er med å bidra enormt i å endre uttrykket i et rom eller bolig. Pure&Original`s supermatte farger gir deg muligheten til å skape det uttrykket du ønsker,alt ettersom hvilken type du velger. Alt fra helt reine og slette uttrykk til strøk på kryss og tvers som skaper spennende og rått uttrykk som kan minne om mur og betong! Denne malingen gir en unik matthet som skaper dybde og gir et spesielt liv til det som males, alt fra vegger til møbler! Her gjelder det å være kreativ med penselen!

Håndlaget maling på tradisjonelt vis, i 3 generasjoner

Beliggende i nordlige Flandern, ble Brugge et velstående kommersielt sentrum fra det 12.århundre. Deler av byens sentrum er nå på Unescos verdensarvliste-med kirker, monumenter og fantastiske hus bygget rundt et nettverk av kanaler. Brugge(Belgia) har også flest antall Michelin restaurant stjerner i verden basert på antall innbyggere. Belgia er generelt sett veldig kjent for å ta vare på gamle håndverkstradisjoner. Pure & Original paint er intet unntak! Pure & Original er et Nederlandsk varemerke, men fabrikken har alltid vært i Belgia, drevet av familien Op De Beek.

Fabrikken:

I 1946 åpnet fabrikken dørene, og de første spann med kalkmaling ble produsert. Dette er fabrikken som i dag produserer Pure & Original paint. I 3 generasjoner(70 år) har familien Op De Beek holdt tradisjonene i hevd og produserer fortsatt i dag maling med en stor grad gamle teknikker kombinert helt topp moderne utstyr.

Kompetanse:

Fabrikken har opparbeidet en utrolig kompetanse, og produserer maling og overflater ingen andre er i stand til å kopiere. Kombinasjonen av enorm kunnskap, utstyr og bruk av naturlige råvarer gjør fabrikken helt enestående i sitt slag. Måten de produserer maling på er det flere og flere forbrukere som vil ha i sine hjem. Spennende overflater med historie og fotavtrykk.
Pure & Original forsøker hele tiden finne nye måter å produsere maling på med bruk av mest mulig naturlige råmaterialer. All maling produseres etter høyeste kvalitetskrav, men fortsatt foregår veldig mange av prosessene for hånd. Pure & Original paint er ekte håndverk!

Råvarer:

Alle råvarer blir nøye utvalgt til produksjon av Pure & Original paint. Kalken som brukes i produktene er hentet fra en kalkgruve i Italia. Områdene i Italia disse produktene hentes
fra har den reneste og hviteste kalken som finnes i verden. Fabrikken leverer også kun naturlige fargepigmenter, som gir en helt spesiell dybde og autensitet i fargene.

Fakta

• Mer enn 70 år med håndverksproduksjon
• Unik kompetanse gjennom 3 generasjoner
• Bruker kun de beste råvarer
• Bruker den fineste og reneste kalken i verden
• Unike overflater ingen kan kopiere
definisjon-kalkmaling-pureoriginal

Classico

Classico produktinformasjon 1.2015

Fresco

Fresco produktinformasjon 1.2015

Licetto

Licetto produktinformasjon 1.2016

Marrakech Walls

Marrakech Walls produktinformasjon 1.2015

Sealer

pure-original-can01

Sealer produktinformasjon 1.2015

Raw Stones

GULV MED OPPLEVELSE

Raw Stones er for de som søker nye muligheter innen autentiske, unike og karakteristiske gulv. En helt unik produksjonsprosess er utviklet av Raw Stones, ekte håndverk fra A-Å. Du kan nå oppleve de karakteristiske flisene i ditt eget hjem eller forretningslokale, med smaken av gamle kirkegulv, slott eller brosteinsgater i sør europa.

Raw Stones er et gulv som har utseendet til original naturstein men egenskapene og fordelene til et moderne gulv. Gulvet bringer varme og god atmosfære til ethvert rom.

SLITESTYRKE

Hva gjør Raw Stones så unikt?

Sammensetningen består kun av naturlige materialer. Dette sikrer et meget vakkert og slitesterkt gulv som du kan nyte i mange år.

Raw Stones er meget vedlikeholdsvennlige gulv og egner seg godt i kommersielle rom. Takket være minimum gulvtykkelse er det også fint mulig å bruke gulvvarme under flisene. Sammensetningen av RAW Stones fører varmen utmerket gjennom flisene.

EGENSKAPER

Raw Stones kan leveres med forskjellige typer topcoat, som gjør at du enkelt selv kan velge om du vil ha et autentisk matt utseende eller et høyglanset resultat, også egnet for bad og velværeområder.

Fordi produksjonsprosessen er helt unik, leveres skreddersydde løsninger slik at gulvet kan monteres helt etter dine ønsker, også med egne personlige inngraveringer i flisene om dette ønskes. På denne måten får du et helt personlig gulv med et karakteristisk og varmt utseende i ditt hjem eller kommersielle rom.

EKTE HÅNDVERK fra A-Å

Produktinformasjon

Raw Stones er tilgjengelige i 3 typer design, Terpstra, Waaltjes eller Abbey. Raw Stones kan legges selv, men vi anbefaler bruk av våre egne sertifiserte gulvleggere som tar på seg små og store oppdrag i hele Norge.

Terpstra Stones

Terpstra Stones er avstøpninger av originale brosteiner.

Terpstra Stones leveres i varierende dimensjoner.

Terpstra Stones:

– Breedte van 9 cm tot 14 cm

– Lengte van 17 cm tot 22 cm

Dimensjoner Terpstra Stones:

– Breddde 9 cm og 14 cm

– Lengde 17 cm og 22 cm

Waaltjes: 

Waaltjeshar kun en fast størrelse på 5 x 20 cm.

Abbey Stones

Abbey Stones kommer i mange forskjellige størrelser og det er opp til flisleggeren å plassere dem i et tiltalende mønster. Strukturen i overflaten vil også variere i disse steinene. Vi søker kontinuerlig etter autentiske steiner vi kan lage nye Abbey Stones avstøpninger fra.

Dimensjoner Abbey Stones (størrelser varierer alltid):

Bredde fra 40 til 95 cm

Lengde fra 25 til 115 cm

RAW Stones leveres i følgende farger:

1      Concrete

2      Mud

3      Clay

4      Volcano

5      Fossil

6      Minural

7      Tunder

Facebook: rawstonesnorge

ABBEY:

TREPRSTA:

WAALTJES