Freshe farger

Hei og god søndagskveld

Dagene går så ufattelig fort! Har vært på mange spennende oppdrag denne uka. Stort sett går dagene med på å besvare mail fra herlige kunder, finne fram til farger og ikke minst oppdatere sosiale media. Er ikke mange timer å ta av når det gjelder fotografering, så det gjelder å fange lyset når det er der disse korte vinterdagene 🙂

Har et utrolig spennende prosjekt om dagen med par hytter hvor eier ønsker både at jeg velger ut maling og ikke minst litt forandring av interiør. Dette er utleie hytter så han ønsker at hans leietakere skal føle en oppfreshning nå mot jul. Her har jeg tatt i bruk flere tøffe farger, og ikke minst – malt badet hans! Malt flisene som var der og innredning skal byttes! Å male badet med Licetto er en mye billigere, mer personlig og kul måte å fornøye badet på, uten å måtte investere store summer på å bytte fliser! GENIALT! Gleder meg til å vise dere resultatet 🙂

For par uker tilbake var jeg også hos Ment, og fikk komme til fabrikken deres på Fåberg å ha en HanaStyle stand. Her viste jeg fram hva jeg hadde av de ulike malingene og hadde med meg ulike fargeprøver. Man kunne komme å få tips og råd 🙂 Utrolig gøy. Ment hadde fått fargen Cardinal Red av meg, slik at de kunne vise den frem på en av sine vegger:

redcardinalUtrolig kul farge! Kan passe perfekt inn i disse juletider også. Den er en rødbrunburgunder om jeg kan kalle den det. Passer veldig godt sammen med grønt, grått, hvitt, svart bla… Se hvor lekent det ble med alle de fine fargene…

redvindumentred

ment5red

Morro å se hvordan fargen forandrer seg med lyset…

mentred

redcardinalsein4redHer har jeg malt litt med denne selv – hjemme! Se så kul den er som en bryter til ellers nøytrale farger og ikke minst sammen men SEIN lysestakene jeg har startet å selge i nettbutikken. Finnes til både 1,2 og 4 lys. Den til ett lys ventes inn ila uken! Gleder meg 🙂 Kjempemorro å se responsen og salget av disse allerede!! Finnes i krom, messing og kobber og etterhvert får jeg inn mansjettene slik at man kan bytte på!! 🙂 🙂

Enda litt flere bilder fra standen:

ment2red

ment3redNydelige farger i både fresco og classico

mentstand2red

ment7

Litt jordfarger! 🙂

mentstandredStanden min…. koste meg denne dagen! TUSEN takk for at jeg fikk komme Ment.

Håper dere likte de freshe fargene jeg presenterte her! Bare å ta kontakt dersom dere har spørsmål så besvarer jeg gjerne på mail 🙂 HUSK: FRI FRAKT I NETTBUTIKKEN NÅ!!

Ha en flott kveld videre fine lesere!

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

 

Hana Alendar • 27. november 2016


Previous Post

Next Post