Samme hjem – forskjellig uttrykk

Hei på deg som tar turen og titter innom 🙂  Har dessverre blitt litt slapt med oppdateringer her i det siste, men tenker at sånn vil det være, alt ettersom hva tiden strekker til. Høsten er her, vi tilbringer mer tid innendørs og vi liker å lune opp hjemme.

Viser fram bilder fra en superkoselig kunde som ikke var redd for å ta fatt i malekosten og trylle litt i stua! «Hana – jeg er ikke redd farger, vi kjører på». Vanvittig herlig 🙂 Hun er selv kjempefornøyd, noe som er det viktigste av alt! Jeg er kjempefornøyd at hun er kjempefornøyd og personlig syns jeg vi sammen klarte å trylle fram en lun atmosfære. Håper dere også liker!

Første bilde er av stuen. Se hvordan alt av interiør og farger kommer tydeligere fram, og ikke minst sofaen får en kontrast som får den til å virke mer eksklusiv og skulpturell.

image1

image4 image5 image6

Døra til gangen behold vi hvit, men taket er jo hvitt, vinduene hvite og man går jo inn i en lys/hvit gang. Peis-muren ble ikke fullt så dominerende og selve området fikk litt mer sjel.

image8

Spisestua er ingen tvil om at ble dempet ned, og både stemningen og råheten i fargen fortsatte som en rød tråd!

image2

Tv kroken kledde veldig å få litt mer farge. Her inne er det også en peis, og området er ikke avhengig av mye lys ettersom dette er en arena for avslapping. Skulle gjerne likt å se fyr i peisen som er omfanget av denne rå, supermatte fargen! Dette ble en knallfin makeover 🙂 Tusen takk for at jeg får lov å dele Dina, og TUSEN takk for at du inviterte HanaStyle til ditt flotte hjem <3

For dere som ikke har mulighet til å få meg på besøk, tar jeg gjerne en titt gjennom bilder via mail og veileder deg gratis til både type farge og type maling, hvis du handler av meg. Pure&Original bare må oppleves!! Også er det såklart FRI FRAKT i nettbutikken..

Varm klem – Hana

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Hana Alendar • 11. oktober 2017


Previous Post

Next Post