HanaStyle edition

Kjære leser!

Som kanskje noen av dere allerede har sett så har jeg i det siste jobbet en del med å lage egne farger for Pure & Original. Denne gangen går fargene i litt blåtoner… Har savnet og blitt forespurt  noen av disse fargene så har forsøkt å ha det i bakhodet når vi laget disse. Mulig det blir flere sånne prosjekter hvis dette blir et vellykket prosjekt 🙂 Morro er det uansett! PS; fargene er noe mer blå-aktige enn bilde nedenfor viser.

Nightwiah, oceanfloor, rust, greyjoy, darkpearl, cold breath:blue wish

Fra venstre har vi fargen jeg har kalt NightWish, en mørk farge med et hint av blått, men lyset regulerer den veldig merker jeg. Lite lys virker den mer mørk grå og det blå-aktige forsvinner litt, men der den får direkte lys kommer det dype blå i den fram.

Ved siden av den har vi den første fargen jeg laget, Ocean Floor. Denne fikk super respons på insta-storyen. Fargen er en dus blå, med et hint av grått.

Nr tre fra venstre kaller jeg foreløpig NoName, ettersom jeg kjører en instagram konkurranse hvor dere kan være med å gi denne fargen et bra navn. Vinneren får fem liter maling.

GreyJoy heter fargen nr fire fra venstre. Denne vil jeg beskrive som mer grå, ed et hint av blått. Kanskje litt det omvendte av OceanFloor…

DarkPearl heter fargen nr fem fra venstre. En nokså dyp mørk grå, også med et hint av blått. Fargen er kun en nyanse mørkere enn NightWish.

Til slutt BlueWish, en litt mer rein, behagelig blå.

NyestePlater

GreyJoy øverst. Fra venstre under seg har vi NightWish, NoName, OceanFloor og til slutt DarkPearl. BlueWish har jeg ikke fått malt på noen plate enda, men det kommer.

Bruke dette

Her kommer det fram hvordan fargene tydelig forandrer seg utifra lyset/vinkelen de er tatt i. Skal forsøke å filme fargene litt framover også og legge ut på insta-story, så får dere sett fargene enda tydeligere.

 

NoName syns jeg er mest reel på dette bilde under:

Rust

Jeg håper dere liker noen av fargene. Disse fåes kun i Classico og Licetto. Jeg kjører 15% på ALT maling i nettbutikken ut november med kodeord: hanastyleedition, i tillegg til FRI FRAKT!! Forrige kampanje var en skikkelig suksess så håper det blir det denne gangen også! Og husk å delta i konkurransen min om å vinne fem liter HanaStyle edition maling på instagram.

Har du noen spørsmål eller trenger fargeveiledning er det bare å sende meg en mail 🙂

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

 

Hana Alendar • 6. november 2017


Previous Post

Next Post