Ønsker DEG en god 17.mai

De fine solskinnsdagene er tilbake og 17.mai er like rundt hjørnet. Vi stresser ikke så mye og tenker å nyte været og hverandre!  En god frokost rundt bordet og en liten tur i byen er alt av planer som er lagt. Det er spådd nydelig vær – og da er det jo stas å få på finstasen og spise en is eller tre 🙂 På kvelden er vi invitert på grill fest & bobler, så dagen blir fylt med mye å glede seg til.

Det ikke mye som er bedre enn når det er sol på slike røde dager hvor mange samles ute for en hyggelig prat. Lukten av grill, synet av alle finkledde mennesker og smaken av softis er noe vi alle blir glade av.

Jeg gjorde en liten styling her hjemme ifht borddekking. Svært enkelt – litt slik jeg liker det. Er jo også gøy å vise frem, og jeg storkoser meg i det jeg holder på. Var nokså utfordrende lys den dagen, men noen bilder ble det jo!

Håper du får en strålende fin 17.mai i lag med de du trives med <3

kahler uten gult red

Velkommen til bords.

nærbilde red

Ostekake med blåbær / kjøpt på butikken. Litt hvitveis til pynt og ellers greiner plukket vilt ute.

nærbilde vaffel

Polarbrødvaffel og fullkornsrundstykker. Mangler bare masse digg å ha på. Spekemat, eggerøre, røkt fisk, roastbiff, enda mer frukt… her er det bare å ta fram alt av godsaker!

Serviset er fra serien Sommerhøi fra Kähler. Liker det enkle designet veldig godt.

nærbilde med grein fokus red

vaffel nær red

Ønsker deg å dine en super 17.mai feiring. Håper du også får mange is i magen og solkinn i fjeset! 🙂

Klem fra meg

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Hana Alendar • 15. mai 2019


Previous Post

Next Post