2

Scones med en dært av følelser

Kjære leser

Håper du og din familie har det bra i disse dager! Kan ikke forstille meg de bekymringer for de som har syke foreldre eller barn som er ekstra utsatt. Tror vi alle har hver vår format av bekymring akkurat nå.

Prøver å holde fokus… fokus unna alle sosiale medier som kun har fokus på dette. Kjenner at verden påvirker meg nok i det jeg sitter i bilen, er på butikken eller på jobb. De gode smil ha dabbet av og redselen sitter i oss alle, i et eller annet format. Jeg personlig må innrømme at har satt forbud mot å ha dette som tema i heimen. Jeg orker bare ikke….

Dagene på denne måten har gått så fint og jeg pusler mye i heimen. Elsker jo dette så ingen virus har fått satt seg i mine tanker – helt til det ble snakk om permittering. Det ligger jo i kortene at det kan nærme seg tider for permitteringer. Det stakk plutselig i brystet litt dypere enn vanlig og kom dypere inn under huden. Jeg krøyp i fanget til Stian, eller mer under huden føltes det som. Kjente jeg ikke klarte å holde tilbake redselen og tårene. Jeg har alltid hatt trua på at gråte er sunt – uansett format. Jeg kan være heldig med at jeg har et fang å krype inn i, et fang som svarer «ting vil ordne seg skal du se – og det aller viktigste er jo at vi har hverandre». Det har vært vårt hellige ord siden vi startet med oppussingen. Ingenting er mer viktig eller krise – så lenge vi har hverandre <3

Vårt firma Helt Strøkent er nokså nyoppstartet og jeg har hatt SÅ mye glede av det, at dere tror det ikke… eller, jeg håper dette har kommet fram og kanskje smittet over på flere. Kjenner smitte er et veldig negativt ladet ord i disse dager, men tror man også burde bevisstgjøre seg at smitte i form av latter og humor er minst like smittende – på en positiv måte.

Jobben min har jeg vært med på å skape og jobbet så hardt for i mange år. Jeg velger likevel å håpe så intenst om at vi klarer oss – har ikke lyst til å slutte å spre fargeglede eller stenge den fine butikken. Håper de som kan bevisst støtter oss, og de som har gjort det – håper dere fornøyd og vit vi setter pris på dere!! Vi sender varer med fri frakt og til og med hjemkjøring i nærområder – så håper dette hjelper på. Og ikke minst at mange får glede av å være inne å male i denne perioden. 

Viktigste er uansett helsa – så må alt annet komme dag for dag 🙂

Over til sconsene, som plutselig ble bakt med en dært av følelser:

Det jeg digger med disse er at de ikke faller fra hverandre! Superlette å lage til både frokost, kvelds eller til suppa. Her kan du jo variere mye med meltype, frø osv…

9 stk

6 dl hvetemel eller en blanding av sammalt og hvete
1 ts salt
2 ts bakepulver
3 ½ dl melk  / kan også bruke vann

1. Sett ovnen på 250 grader. Blanda alla tørre ingredienser.

2. Tillsett melken i de tørre ingrediensene og bland.

3. Del deigen i ca 9 biter og drøss over litt hvetemel.

Stekes midt i ovnen 11-13min

TA VARE PÅ DERE SELV! STOR KLEM FRA HANA <3

Hana Alendar • 17. mars 2020


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Kjersti 17. mars 2020 - 18:55

    Hvor lenge steker du sconsene?

    • Hana Alendar 17. mars 2020 - 20:11

      Stod det ikke… haha sorry, skal få det på. Fra 11-13min 🙂

Comments are closed.