Skjem bort deg selv – litt hver eneste dag!

Hei til deg og hei til en nytt kategori tilskudd her på bloggen 🙂 Håper du har en fin vår så langt! HERLIG å se det begynner å spire & gro 

Noe litt annet enn det jeg tidligere har blogget om, men noe som har vært minst like viktig å ha fokus på, nettopp meg selv. De to siste årene har jo fokuset vært et helt annet sted, nemlig GamleHuset. All oppmerksomhet, energi og økonomi har dreiet som om bare det. Og det var forsåvidt planlagt og greit, men det er ingen tvil om at en selv er i mindre fokus da. Mindre fokus og mindre prioritert. Det med velvære og hud er jo også kostbart, så det å ta seg råd til en ordentlig investering i de produkter man ønsker seg måtte avvente, selv om det egentlig er kanskje da man aller mest burde hatt det. Det handler om prioriteringer – igjen. For meg var ikke dette en prioritering der og da.

Nå som ting har roet seg, vi har flyttet inn og begynner å kunne nyte strevet av disse tusenvis av timer som er skjult i tak og vegger, kan jeg også rette fokuset litt mer på meg selv igjen. Kosthold, hud og trening. Alt dette som måtte vike for en periode. Kjappe middager, slappe muskler og støvete hud.. haha neida, men satt på spissen veit de fleste som har hatt lignende prosjekter at sannheten ikke er langt unna 😀

Tidligere i vinter kjøpte jeg meg en liten pakke med Ole Henriksen produkter. I den litt elleville verden av hudprodukter må man bare lese seg litt opp, høre om anbefalinger, for så å teste det ut. Likte produktene veldig godt og hele meg føltes som en levende appelsin 😀 Her brukte jeg øyekrem, primer, dagkrem og serum. Like etter ble jeg introdusert for NuSkin. Hadde forsåvidt blitt introdusert av samme dame for 5-6år siden, men heller den gang var fokuset så dypt eller prioriteringen der. Hun hadde fått med seg min søken om et trofast produkt og hadde masse på hjertet. Selv hadde hun brukt produktene i 15år, noe som i seg selv var veldig positivt og betryggende. Men likevel, HVOR skal man starte…. jo det skal jeg si deg; det var nettopp da jeg møtte min bestevenn.

Å starte med rens er såklart der man skal starte. Hva hjelper det med gode produkter hvis huden ikke er mottagelig for dem? Det har vi alle lært med tiden, men er noe å bli bevisst det igjen og iverksette tiltak 🙂

Denne fantastiske LumiSpaen skulle jeg få låne med meg hjem, par uker før påske og i hele påska! Skulle også få med alle de ulike rensene – for ja det finnes for alle hudtyper såklart. Tørr, fet, komo, sensitiv & uren. Jeg tenker selv at jeg er en kombinert hud, typsik T-sone fet, så jeg brukte mest av denne.

Dette herlige apparatet er så enkelt å ta i bruk. En hverdagsluksus uten like! TO minutter er alt som skal til og følelsen er helt fantastisk. Den er smart sammensatt med at den roterer i x-antall sekunder du skal oppholde den et sted i ansiktet, før den så stopper opp par sekunder som et tegn på at du må videre til neste område av ansiktet. Og den skrur seg selv av etter 2 minutter!! Det medfølger en lader, men denne klarer seg 1-2 uker avhengig av bruken.

Den stimulerer huden, slik at den med det samme blir grundig renset, glatt og myk. Renseproduktene er spesielt utviklet til å virke sammen med silikonhodets Two-Sense Motion-teknologi for å fordele gelèn jevnt på huden og rense hele ansiktet for sminkerester og skitt. Den er også vanntett noe som gjør at du fint kan ta den med deg i dusjen… 🙂

ALTSÅ ALLE BURDE EIE EN LUMISPA!!!! Om du er mann eller kvinne, er ungdom med vanskelig hud er det ingen begrensninger der! Jeg skjønner ikke at jeg ikke har kostet på meg noe slikt før… Som du skjønner er begeistringen stor, og «investeringen» er veldig lav i forhold til gevinsten, mildt sagt! Man kjøper seg lett en kjole eller kult skjørt til samme prisen, om ikke mer, men noe som er så avgjørende for vårt ansikt utad kan ikke prioriteres? hmm…..

Førsteintrykket var knakende gøy og starten på innsikten i noe nytt & spennende. Tenker stadig man har oppdaget så mye i denne verden, men jammen er det mye man ikke har oppdaget også, haha! Skal sies jeg er opptatt av små gleder, men denne gleden håper jeg virkelig jeg kan få dele med flere av dere!! Jeg har som sådan også i ettertid bestilt meg en haug med andre produkter, altså hjelper det ikke med en bra rens hvis man ikke kan tilføre næring og pleie for sunnere hud med glød! Skrubb, toner, dagkrem, dagkrem med faktor, natt gel, rensevann, maske, fuktighetsgivende spray og selvsagt en egen LUMISPA har fått flyttet inn.

Denne pakka under heter: LUMICENTIALS, den inneholder store tuber med alt man trenger for å dekke hele det daglige spektret, og litt ekstra!!

Legger ved link til en absolutt anbefalt samling av gode, naturlige og næringsrike produkter. Linken er direkte til min nettbutikk med rabatt, noe som gjelder kun nå ved lansering og ut mai:

PS: HUSK Å REGISTERER DEG OM DU LEGGER INN BESTILLING, da er det enklere å supplere med gel eller andre produkter senere 🙂

https://nskn.co/QL06A0

NuSkin er også prisvinnende for sine produkter:

«Verdens ledende merke for skjønnhetssystemer for hjemmebruk i 2017 og 2018«.

De har også stiftet Force For Good Foundation, som tilbyr ulike veldedigheter rettet mot læring og utdanning, støtter helsetiltak, og bygger opp samfunn som gjør livet enklere å leve, selv under vanskelige kår – i store deler av verden. Serien av hudpleieprodukter som heter Epoch, denne gleder jeg meg til å teste da den får så mye skryt!

De har også stiftet Force For Good Foundation, som tilbyr ulike veldedigheter rettet mot læring og utdanning, støtter helsetiltak, og bygger opp samfunn som gjør livet enklere å leve, selv under vanskelige kår – i store deler av verden. Serien av hudpleieprodukter som heter Epoch gis et bidrag til Seeds of Hope, treplantingsprosjektet til Nu Skin Force for Good Foundation i Malawi. Denne kommer jeg til å bestille til meg selv ved neste innkjøp: en bodybutter med masse skryt – og det kuleste navner: Baobab!

Nutricentials som jeg nevnte over er produkter med følgende fakta:

  • Laget av bioadaptive botaniske organismer – noe som betyr at produktene er laget av planter som befinner seg i hardføre miljø og som er gode til å tilpasse seg omgivelsene….noe som også betyr at produktene vil tilpasse seg hver enkelts hudtype
  • Tilfører huden fuktighet og bidrar til at den ser duggfrisk og strålende ut.
  • Reduserer tørrhet og bevarer fuktigheten i huden for en sunn, hydrert glød.
  • Etterlater huden myk, hydrert og gjenoppfrisket.
  • Det er med stolthet at man kan si at tuben er laget av 35 % resirkulert plast.

Om du skulle ville starte med et par kremer etter LumiSpa anbefaler jeg dagkrem, dagkrem med faktor & nattgel. Lukter deilig mildt og alle produktene er selvsagt helt naturlige uten tilsatt parfyme!!!!

Nå er det slik at etter all min begeistring for alt dette, byr også muligheten seg for å kunne ha en liten franchise på disse produktene. Det er jo en super mulighet for meg å kunne få lov til å berike bedriften min. Det er lagt opp slik at den som ønsker kan kjøpe produkter direkte fra meg <3 (se litt lenger ned for direkte link)

Dette syns jeg er fint på den måten at jeg aldri har «latt meg kjøpe» av reklame eller på noen måte drive en profil med business. Jeg har takket nei til tusenvis av forespørsler om reklame. Dette er selvsagt individuelt ifht hva man ønsker for seg selv og sin SOME verden. Når denne muligheten bydde seg såg jeg på den som en mulighet for meg også, å kanskje kunne personlig tjene noen kroner i stedet for at jeg deler mine erfaringer rundt produkter og andre vil tjene på dette – og ingenting går til meg.

Alltid delt erfaringer, tips og kunnskap uten å få betalt for dette. Er forsåvidt nokså glad for det også! Personlig syns jeg personer og profiler lar seg lett kjøpe. Man mister raskere tilliten til produktet når man må undre seg om vedkommende hadde brukt produktet sånn ellers, eller om det er kun fordi det ligger en sum bak det hele.

Anyway: jeg legger ved link og åpner opp en ny liten verden som kommer til å bli mer og mer presentert gjennom HanaStyle også, selv om det har blitt en ny profil for litt mere spisse fokus på akkurat dette 🙂

Min nye profil på INSTAGRAM: @hanastyle_cosmetics_ som jeg håper du vil følge <3 Vil gjerne dele erfaringer og spre glød. Gleder meg enormt til å bli bedre kjent med enda mer av denne verden og håper dere vil være med på den delen av min reise.

GENERELL LINK TIL MIN NETTBUTIKK: klikk deg inn, velg så norsk språk øverst på siden (som henger litt etter på akkurat dette)

https://mysite.mynuskin.com/content/nuskin/en_NO/mysite/mysite-home.mysite.hanastyle.html?storeId=NO00034675#home

og LUMISPA:

PS: legger ved ulike typer nedover her slik at du kan velge den som passer best din hud. Anbefaler selvsagt LUMICENTIALS pakka fordi den inneholder hele spektret og du får prøvd ut produktene skikkelig med bredt spekter:

Om du bare ønsker deg LUMISPA finner du link til de ulike typene her: (om noe er utsolgt kommer det på lager igjen snart om du følger med å sjekker jevnlig – rabatten varer ut mai):

PS HUSK Å REGISTERER DEG OM DU LEGGER INN BESTILLING, da er det enklere å supplere med gel eller andre produkter senere 🙂

LUMISPA FOR KOMBIHUD:

https://nskn.co/d6pFjy

LUMISPA FOR SENSITV HUD:

https://nskn.co/BQ6Wdx

LUMISPA FOR FET HUD:

https://nskn.co/tb4LiD

LUMISPA FOR UREN HUD: Passer fint også for ungdom:

https://nskn.co/Ov85Xf

Fikk dessverre ikke limt inn for TØRR hud da det er utsolgt i nettbutikken. Skulle du trenge dette kan du si ifra til meg så ordner jeg det når det kommer påfyll 🙂

TAKK for at du leser, er nysgerrig på min verden og TAKK hvis du velger å handle av meg <3 Vil også veldig gjerne ha tilbakemelding fra dere på produktene! TAG eller kontakt med via Instagram eller mail 🙂

GOD HELG VIDERE, KLEM fra MEG

Hana Alendar • 7. mai 2021


Previous Post

Next Post